Starten als ZZP’er

Als je start als ZZP’er bespaart goede ondersteuning je veel tijd en energie. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Ik bied je, als coach en ervaren ondernemer, de praktische en persoonlijke support die je nodig hebt. Ik daag je uit te onderzoeken wat voor jou belangrijk is.

Misschien heb je al helder wat je gaat doen, misschien nog niet. Starten als ZZP’er kan ook een logisch gevolg zijn van een van de andere trajecten. Bijvoorbeeld als je tijdens een loopbaantraject ontdekt dat je niet meer voor een werkgever wilt werken. Veel mensen ontdekken dan de ondernemer in zichzelf. Misschien twijfel je of het ondernemerschap bij je past. Dan kan dit het startpunt van een traject zijn. Maar ook als je helder hebt dat je gaat starten als ZZP’er zal je merken dat het een zoektocht is. Afgestemd op jouw behoefte coach ik je hierbij. We onderzoeken wat je in huis hebt en wat er nodig is om de stap naar ondernemerschap te maken. We onderzoeken daarnaast welk(e) product of dienst je in de wereld gaat zetten. Marktonderzoek hoort hier natuurlijk ook bij.

Doel is dat jij steeds meer op eigen benen komt te staan en jouw aanbod op een authentieke manier in de wereld zet. Dit is een prachtig proces om mee te maken, met voor jou een bedrijf aan het einde van de rit.