Paardencoaching

Paardencoaching

We zijn met z’n allen vervreemd geraakt van de natuur, onze eigen natuur; werk bestaat vaak uit het in een kantoor zitten en e-mailen, vergaderen, telefoneren. Ver weg van onze innerlijke drijfveren, verlangens. Ken je dat gevoel van vervreemding? Van: wat doe ik hier?
Ook jezelf kwijtgeraakt? Kom weer in contact met jezelf met hulp van een paard!
Laat het paard je helpen weer in contact te komen met je drijfveren, je bron van energie, je ware natuur.
Je krijgt exclusieve aandacht van het paard. Als paardencoach vertaal ik de signalen die het paard (naar jou) uitzendt. Je wordt geholpen weer in contact te komen met diepere gevoelens en drijfveren.
Doordat het paard belangeloos is en niet oordeelt kun je je weerstanden en belemmeringen laten voor wat ze zijn. En contact maken. Met jezelf, met hulp van het paard. En weer ervaren wat er voor jou werkelijk toe doet.

Het paard als spiegel in de overgang, “ waar sta jij nu? ”

Wat is de overgang? Iedere vrouw krijgt ermee te maken: De Overgang! Opvliegers, nachtzweten, stemmingswisselingen, slapeloosheid zijn herkenbare en veel gehoorde klachten. Je zit niet lekker in je vel, je voelt je moe en de balans is zoek. Onwetendheid over deze fase maakt onzeker. En vaak gaan wij vrouwen door met ons leven alsof er niks aan de hand is. Alsof het niks is!

Een turbulente tijd waarin je op alle niveaus verandert: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel. Die veranderingen raken je als individu en als vrouw en werken door in werk, in je relatie en in de contacten met alle mensen om je heen. Kinderen die puberen of de deur uitgaan, op het werk gaat het niet meer zo lekker, je ervaart veel werkdruk en merkt dat je het tempo niet meer kan bijhouden. Oude zekerheden verdwijnen.

Onwetendheid over deze levensfase en wat er in je lichaam gebeurt  helpt dan niet! De overgang kan ook gepaard gaan met rouw en gevoelens van verlies met zich meebrengen. Logisch! Het wordt nooit meer zoals het was. Maar is dat érg?

De fase van de overgang biedt ook nieuwe kansen: veel vrouwen gaan zich minder van de buitenwereld aantrekken en varen meer hun eigen koers! Een periode van kunnen loslaten van oude patronen en overtuigingen die je weerhielden om die wijze en krachtige vrouw te worden die je in je kern bent!

Wat doet het paard met jou? Bij al deze veranderingen kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Een paard kan licht laten schijnen op waar je staat in je proces. Neem je je eigen ruimte in? Wat wordt je volgende stap? Een paard kan je laten zien wat de overgang van je vraagt of inzicht geven op een nieuw perspectief. Het paard spiegelt precies datgene wat jij nu nodig hebt in dit transformatieproces. Precies uitleggen wat er gebeurt in relatie met het paard zou de verwondering misschien temperen, dus dat doen we niet. Wél kunnen we je verzekeren dat het paard je raakt in waar het voor jou op dat moment over gaat. Altijd respectvol, altijd zuiver!

Voor wie is deze workshop? De workshop is voor vrouwen die bewust de overgang willen doormaken, meer inzicht willen krijgen in dit transformatieproces.

De locatie? De workshop wordt gegeven op Hofstede de Burgwal in het buitengebied van Leusden.  Als het weer het toelaat in een overdekte buitenlocatie, anders in de gezellige boerderij zelf. Het middagprogramma is in de paardenbak.

Programma van de dag? 9.30 Ontvangst met koffie en thee; 10.00 – 12.30 Informatie en oefeningen over wat er gebeurt in de overgang op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak door Carolina. Veel uitwisseling!; 12.30  Heerlijke lunch (veel ingrediënten uit eigen tuin, gezond); 13.15  De paardenbak in (buiten): individuele aandacht van het paard en vertaling door Monique; 16.30 – 17.00 Afsluiting. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Vrijdag 26 juni van 9.30 tot 17 uur. Investering en aanmelding: introductieprijs: € 147;

(daarna wordt dat € 197)

Meld je hier info@moniquetijssencoaching.nl aan of meld je aan door het contactformulier in te vullen

Carolina Konijn is integratief hypnotherapeut en coach en gespecialiseerd in o.a. het werken met overgangsklachten en overgangs-gerelateerde problematiek. Ook voor klachten zoals burn-out, innerlijke conflicten, persoonlijke ontwikkeling, psychosomatische klachten, rouwverwerking, zingeving. www.inako.nl

 

 

 

 

Contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Click ENTER to chat